Despre noi

Producem in atelierul nostru, de peste 30 de ani, o gama variata de steaguri personalizate, drapele si fanioane, pentru companii private, institutii publice si persoane fizice.

Steagurile personalizate produse de noi acopera o gama larga de forme, dimensiuni, optiuni pentru finisare si configuratii catarg / baza de sustinere.
Pe parcursul activitatii noastre, de la infiintare si pana in prezent, am raspuns solicitarilor si exigentelor clientilor din toate domeniile de activitate.

Orice solicitare ai in materie de steaguri personalizate, noi o putem satisface.

Povestea noastra

Istoria noastra incepe inainte de revolutie, cand membrii fondatori ai atelierului nostru se intalnesc in cadrul intreprinderii de stat Decorativa, unde erau angajati.
Aici se formeaza echipa care, incepand cu anii '90, va continua activitatea in mediul privat.

Dupa mai mult de 30 de ani de activitate in domeniul productiei de steaguri si 65.000 de steaguri produse pentru companii private, institutii publice si persoane fizice, continuam sa invatam si sa ne perfectionam pentru a livra cel mai inalt nivel de calitate si seriozitate intr-o piata aflata in continua transformare.

Fie ca doresti sa ne pui o intrebare, sa soliciti o oferta personalizata, sa faci o comanda sau doar sa ne saluti, suntem mereu disponibili pentru tine.

Ne poti contacta prin telefon, Whatsapp, email sau prin formularul de contact si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.