steaguri si drapele personalizate
configurator steaguri
drapel romania
Select your preferred language: ENGLISH
Cosul meu (gol)
CATEGORII

LIVRARE SI PLATA

INFORMATII
Home » Livrare si plata
LIVRAREA PRODUSELOR
 • E-mail de confirmare: dupa ce ai plasat comanda vei primi un email de confirmare cu produsele comandate si datele tale (nume, telefon, adresa etc).
 • Contact telefonic: vei fi contactat telefonic de catre un operator steaguri-personalizate.ro pentru a stabilii impreuna ultimele detalii legate de livrare.
 • Primirea coletului: firma de curierat livreaza la adresa dvs. produsele. Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.
  In cazul platii in avans prin virament bancar, termenul de livrare se masoara din momentul intrarii intregii sume in contul S.C. COLOR TUNING S.R.L.

  VA RUGAM DESFACETI COLETUL IN FATA CURIERULUI. RESPONSABILITATEA DETERIORARII EXPEDITIEI PE TIMPUL TRANSPORTULUI REVINE FIRMEI DE CURIERAT


PLATA
Plata produselor se poate face in urmatoarele moduri:
 • Plata in numerar la sediul COLOR TUNING SRL Bucuresti

  Adresa: Str. Mestecanis 1K, Sector 5, Bucuresti, Romania
  Telefon: +4 0722.934.316
  E-mail: contact@steaguri-personalizate.ro

 • Plata la destinatie a expeditiilor prin FAN COURIER

  Produsele pot fi achizitionate prin sistem ramburs, plata se face la livrare curierului care a adus comanda. Serviciul de transport folosit de compania noatra este FAN COURIER. Coletul va fi adus la adresa de livrare de catre curier (postas) o singura data.

 • Ordin de plata

  Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise. Beneficiar: COLOR tuning S.R.L. Cont IBAN lei: R090-RNCB-0069-0076-8899-0001 Banca: B.C.R. Sucursala LibertatiiTERMENI DE LIVARE SI GARANTIE: Livrarea produselor se face in cel mult 7 zile (uzual 2 zile) dupa ce veti fi contactat telefonic de catre un operator COLOR TUNING si veti avea confirmarea existentei in stoc a produselor comandate. Podusele sunt livrate in ambalaj original, insotite de factura fiscala, si asigurate pe durata transportului. In cazul constatarii unei defectiuni a produsului la deschiderea coletului, datorita transportului sau a producatorului, accesoriile auto, vor fi schimbate de catre societatea noastra in cel mai scurt timp posibil numai in urmatoarele conditii: produsele defecte vor fi impachetate in ambalajul de transport original sau intr-o cutie din carton dublu stratificat pentru o cat mai buna protectie pe durata transportului si trimise la sediul nostru. O data constata defectiunea se vor inlocui imediat si trimise la adresa dvs. fara nici un cost suplimentar!
 
Inscriptionari si Colantari Auto, TIR-uri, Utilizare, full-policromie si plotter cutter
Bursa de print

Str. Mestecanis 1K, Sector 5, Bucuresti Romania. Telefon: 0722.346.764, 021.424.1639 Fax: 021.424.1639
Dreptul de autor © COLOR TUNING SRL. Toate Drepturile Rezervate.