steaguri si drapele personalizate
configurator steaguri
drapel romania
Select your preferred language: ENGLISH
Cosul meu (gol)
CATEGORII

CUM CUMPAR

INFORMATII
Home » Cum cumpar
Cum aleg produsele?

Navigheaza pe site folosind meniul din stanga. Aici sunt afisate categoriile in care sunt grupate produsele. In lista de produse apasa butonul Detalii pentru a vedea pretul pentru toate dimensiunile produsului si informatii suplimentare. Pentru a comanda produsul, sau mai bine spus pentru a adauga produsul in cosul de cumparaturi apasa pe butonul Comanda.

Cosul de cumparaturi

In cosul de cumparaturi apar produsele comandate, pretul pentru fiecare produs in parte cat si totalul general. Aici poti sa modifici cantitatea pentru fiecare produs in parte, dupa care apesi butonul Actualizeaza cosul. Daca vrei sa comanzi mai multe produse poti folosi unul din link-urile din partea stanga din cadrul meniului, Continua cumparaturile pentru a te intoarce la pagina anterioara sau la prima pagina. Oricand meniul din partea stanga in care apar categoriile principale este disponibil. Daca doresti sa finalizezi comanda, foloseste butonul Trimite comanda.

Completare date personale

In aceasta pagina trebuiesc introduse datele datele necesare pentru expedierea comenzii, nume, email, adresa. Dupa ce ai terminat de completat toate datele, apasa butonul Continua pentru a trece la ultimul pas.

Detalii finale comanda

In ultima pagina, sunt afisate datele personale necesare expedierii comenzii si cosul de cumparaturi. Daca doresti sa modifici cosul de cumparaturi apasa pe butonul Modifica cosul de cumparaturi iar daca doresti sa modifici datele personale apasa pe butonul Modifica datele personale.

Daca toate datele sunt corecte, foloseste butonul Datele sunt corecte, trimite comanda. In acest moment, comanda este trimisa si urmeaza a fi procesata.

In orice moment daca intampini probleme sau erori in efectuarea comenzii, contacteaza-ne prin telefon sau email.

Reguli de confidentialitate: COLOR TUNING SRL (steguri-personalizate.ro) respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. COLOR TUNING SRL se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. COLOR TUNING SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terte persoane fizice sau juridice.
Inscriptionari si Colantari Auto, TIR-uri, Utilizare, full-policromie si plotter cutter
Bursa de print

Str. Mestecanis 1K, Sector 5, Bucuresti Romania. Telefon: 0722.346.764, 021.424.1639 Fax: 021.424.1639
Dreptul de autor © COLOR TUNING SRL. Toate Drepturile Rezervate.